Kako Infond ocenjujejo mediji? | SAVA INFOND

Datum objave
Dne  08.08.2013 10:05

Pregled uspešnosti vzajemnih skladov v 2013

 

Ponudba vzajemnih skladov na slovenskem trgu je široka, saj obsega več kot 250 različnih vzajemnih skladov. Zato je toliko bolj pomembno, kako uspešnost poslovanja družb ocenjujejo medeiji in drugi poznavalci finančnih trgov. Pri pregledu slovenskih medijev v poletnih mesecih bi želeli izpostaviti naslednji novici:

VZAJEMCI.COM


Na spletnem portalu Vzajemci.com so pripravili pregled povprečne donosnosti po družbah za upravljanje v letošnjem in v preteklih letih z naslovom: Najdonosnejše družbe za upravljanje leta 2013

Med drugim so zapisali tudi: »Med domačimi družbami za upravljanje so trenutno v ospredju skladi KBM Infond, predvsem na račun sklada Infond Life, ki letos beleži 23,07-odstotno donosnost. Vzajemni sklad Infond Life upravlja mag. Barbara Gačnik, ki je bila dve leti zapored proglašena za najboljšo upravljavko leta v Sloveniji.«

Celoten članek si lahko preberete TUKAJ.

MOJE FINANCE


Tudi najbolj brana slovenska revija za osebne finance je naredila analizo uspešnosti poslovanja vzajemnih skladov. Na osnovi primerjave polletne donosnosti vzajemnih skladov na slovenskem trgu v letu 2013, ki jo je objavila revija Moje Finance, se je KBM Infond z vzajemnim skladom Infond Life uvrstil na četrto mesto. 

Infond Life je tako edini vzajemni sklad slovenskega upravljavca, ki je bil uvrščen na lestvico TOP 10 najbolj donosnih vzajemnih skladov v prvi polovici leta 2013.Objavljamo celoten članek:

Vir: Moje finance, julij 2013


Če želite preveriti trenutno uspešnost poslovanja preostalih Infond skladov, obiščite podstran Tečajnica vzajemnih skladov. 
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.