Pristop k skladu | SAVA INFOND

Varčevati pričnete z izpolnitvijo in podpisom obrazca "Pristopna izjava" in nakazilom sredstev na  transakcijski račun izbranega vzajemnega sklada. Podatke (transakcijski račun in sklic), potrebne za nakazilo sredstev v izbran sklad, prejmete ob podpisu "Pristopne izjave".
 

Sodobne rešitve poslovanja na daljavo

Varčevanje v Infond skladih lahko začnete tudi od doma. Sodobna tehnologija vam prihrani pot.
 

Video identifikacija

Potrdite svojo identiteto na daljavo in s tem enostavno začnite z varčevanjem v skladih. Potrebujete samo napravo s kamero, mikrofonom in zvočnikom, s katero se bomo v živo povezali in uredili vse potrebno. Pokličite na 080 22 42 ali 02 229 74 40.
 

Portal SavaNet

  • Omogoča poslovanje z Infond skladi prek računalnikov in mobilnih naprav.
  • Opremljen z dvofaktorskim načinom prijave in potrjevanja zahtev z uporabo enkratne kode, ki jo boste prejemali prek SMS sporočil na vaš telefon.
  • Na portalu lahko aktiviratu tudi pregled obstoječih sklenjenih zavarovanj pri Zavarovalnici Sava in pokojninskih varčevanj pri Sava Pokojninska.


Ko se želite pogovoriti iz oči v oči

Velikokrat se je najlažje informirati v pogovoru iz oči v oči. Zato ima Sava Infond mrežo pogodbenih partnerjev, ki so vam z licenciranimi tržniki na voljo po vsej Sloveniji.
 

Naročilo pristopne izjave

Pravite, da nimate naprav za uporabo portala SavaNet niti pametnega telefona? Kljub temu lahko vse potrebno opravite na daljavo. Zaupajte nam vaše podatke in pripravili vam bomo vse potrebno. Kmalu po prejemu podatkov se vam bomo oglasili in dorekli način, ki vam bo najbolj ustrezal.

Vpisna mesta

Vpisna mesta po Sloveniji – poiščite vam najbližje

portal SavaNet

SavaNet vam nudi stalen vpogled v stanje in transakcije, pa tudi potrjevanje novih pristopnih izjav, zahtev za prenos ali izplačilo

Video identifikacija

Potrdite svojo identiteto na daljavo in s tem enostavno začnite z varčevanjem v skladih. Pokličite 080 22 42.
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.