Pristop k skladu | SAVA INFOND

Varčevati pričnete z izpolnitvijo in podpisom obrazca "Pristopna izjava" in nakazilom sredstev na  transakcijski račun izbranega vzajemnega sklada. Podatke (transakcijski račun in sklic), potrebne za nakazilo sredstev v izbran sklad, prejmete ob podpisu "Pristopne izjave".
 

Sodobne rešitve poslovanja na daljavo

Varčevanje v Infond skladih lahko začnete tudi od doma. Sodobna tehnologija vam prihrani pot.
 

Video identifikacija

Potrdite svojo identiteto na daljavo in s tem enostavno začnite z varčevanjem v skladih. Potrebujete samo napravo s kamero, mikrofonom in zvočnikom, s katero se bomo v živo povezali in uredili vse potrebno. Pokličite na 080 22 42 ali 02 229 74 40.
 

Spletna aplikacija Infond@Net z digitalnim certifikatom

Infond@Net z digitalnim certifikatom omogoča poleg pregleda stanja in transakcij tudi varen in hiter pristop k vzajemnim skladom z uporabo elektronskih potrdil. Začnite postopek registracije iz naprave, na kateri imate vaš osebni digitalni certifikat. Na desni vstopni maski kliknete zeleni napis Registracija in sistem vas vodi skozi prijavo.
 

Ko se želite pogovoriti iz oči v oči

Velikokrat se je najlažje informirati v pogovoru iz oči v oči. Zato ima Sava Infond mrežo pogodbenih partnerjev, ki so vam z licenciranimi tržniki na voljo po vsej Sloveniji.
 

Naročilo pristopne izjave

Nimate ne digitalnega certifikata niti naprave, s katero bi lahko opravili video identifikacijo. Zaupajte nam vaše podatke in pripravili vam bomo vse potrebno. Kmalu po prejemu podatkov se vam bomo oglasili in dorekli način, ki vam bo najbolj ustrezal.

Vpisna mesta

Vpisna mesta po Sloveniji – poiščite vam najbližje

Vstop v Infond@Net

Infond@Net omogoča pregled stanja in transakcij vaših obstoječih Infondovih vzajemnih skladov ter tudi varen in hiter pristop k vzajemnim skladom z uporabo elektronskih potrdil

Video identifikacija

Potrdite svojo identiteto na daljavo in s tem enostavno začnite z varčevanjem v skladih. Pokličite 080 22 42.
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.