PORTAL SAVANET | SAVA INFOND

Enostaven in hiter pregled nad vašimi naložbami

 
Spletno aplikacijo InfondNet smo zamenjali s spletnim in mobilnim portalom SavaNet, s katerim izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo ter posodabljamo in prilagajamo obstoječe funkcionalnosti.

Portal SavaNet omogoča:
 
  • poslovanje z Infond skladi tudi na mobilnih napravah,
  • dvofaktorski način prijave in potrjevanja zahtev z uporabo enkratne kode, ki jo boste prejemali prek SMS sporočil,
  • pregled obstoječih sklenjenih zavarovanj pri Zavarovalnici Sava in pokojninskih varčevanj pri Sava Pokojninska.


Poslovanje s Infond skladi je s portalom SavaNet funkcionalno in grafično posodobljeno, tako da omogoča spletne in mobilne vpoglede v stanje in transakcije, pristop k skladom, oddajo zahteve za izplačilo ali prenosa, sklenitev in spremembo direktnih obremenitev za nakazila v Infond sklade, grafični prikaz portfelja ter poslovanje v imenu pooblastiteljev.
 
 
 
 
Ob prvi prijavi v portal SavaNet je potrebno opraviti registracijo. Za registracijo in prijavo sledite vnosnim poljem, ki vas vodijo skozi postopek.

Vnesli boste vaš elektronski naslov, ki bo obenem vaše uporabniško ime, številko prenosnega telefona, na katerega boste prejemali potrditvene kode s SMS sporočili, in definirali svoje osebno geslo za nadaljnje prijave.

Vnesene podatke je potrebno verificirati, kar lahko v postopku naredite z vnosom vašega obstoječega InfondNet gesla, ki ga trenutno uporabljate za prijavo. Če ste InfondNet geslo pozabili ali ga še nimate, je na voljo več različnih možnosti, npr. vaš digitalni certifikat, MojaNet geslo, kratek video klic prek pametnega telefona, lahko pa uredite verifikacijo registracije tudi z našo pomočjo na telefonski številki 080 22 42 ali info@infond.si.
 
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.