Kombinirani produkti | SAVA INFOND

Ključna prednost kombiniranih naložbenih produktov je takojšnja razpršitev naložbe

 

Naložbena življenjska zavarovanja


Naložbena življenjska zavarovanja so sestavljena iz dela življenjskega zavarovanja za primer smrti in dela sredstev, ki se nalaga v enega ali več izbranih podskladov. Vlagatelji tako praviloma pričakujejo višji znesek izplačila ob doživetju kot pri klasičnih življenjskih zavarovanjih.

Kombinacija bančnega depozita in naložbe v podsklad omogoča takojšnjo razpršitev naložbe po tveganosti. Depozit praviloma omogoča zelo ugodno obrestno mero, v izbranem enem ali več podskladih pa vlagatelj skuša doseči potencialno nadpovprečne donose, ki jih omogočajo borzni trgi.
 

Naložbena zavarovanja Zavarovalnice Sava

 

Zavarovalnica Sava ponuja naložbena življenjska zavarovanja, ki so vezana na investicijske sklade, za osebe stare od 14 do 70 let. Primerna so za vse, ki želite višje donose kot pri klasičnem življenjskem zavarovanju.

V okviru naložbenih zavarovanj si lahko zavarovanci izberejo tudi aktivno upravljan portfelj - to pomeni, da upravljavci prilagajajo vsebino košarice skladov. Izbirate lahko med Defenzivnim, Uravnoteženim in Delniškim naložbenim portfeljem.

Predstavitev aktualnega portfelja

  

Kombinacija bančnega depozita in izbranih skladov


Naložbeni duet Nove KBM

Naložbeni duet je sestavljen iz enakovrednih delov naložbe v dolgoročni bančni depozit s stimulativno obrestno mero in vzajemnih skladov po vaši izbiri.


  
Izpostavljeni skladi
Infond Razviti trgi, delniški podsklad razvitih trgov
Infond Družbeno odgovorni, delniški podsklad razvitih trgov
Infond Tehnologija, delniški podsklad
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.