Naročilo na informacije | SAVA INFOND

Želite prejemati informacije o skladih in dogajanju na borzah na svoj elektronski naslov? Izberite vrsto informacij, ki jih želite prejemati.
Elektronski mesečnik InfondINFO
Mesečno pripravljamo izbor najzanimivejših dogodkov na kapitalskih in borznih trgih v obliki člankov in pregledov zanimivih naložbenih možnosti.
Informacije o skladih in strokovne vsebine o trgih
Sava Infond tedensko pripravlja zanimive novice, strokovne članke, publikacije ter informacije o trženjskih akcijah. Bodite seznanjeni z dogajanji na gospodarskih in kapitalskih trgih.
Dnevno informacijo o VEP
Izkoristite možnost dnevnega prejemanja podatkov o vrednosti enot premoženja- VEP (vrednost točke sklada) in donosnosti standardiziranih obdobij za Infond vzajemne sklade na vaš elektronski naslov.
Dokumentacija skladov
Možnost naročila nove ali spremenjene formalne dokumentacije skladov(mesečna poročila, polletna in letna poročila Prospekt z vključenimi pravili upravljanja, Ključni podatki za vlagatelje).

Obrazec za prijavo

Spol*
IME*
PRIIMEK*
NAZIV PODJETJA
e-pošta*
VARNOSTNO PREVERJANJE*
Spol*
Moški
Ženski
IME*
PRIIMEK*
NAZIV PODJETJA
e-pošta*
PREPIŠITE NIZ ZNAKOV V SPODNJE POLJE
Strinjam se, da se vpisani podatki uporabijo za namen sklenitve poslovnega razmerja. Seznanjen sem s svojimi pravicami, vezanimi na obdelavo osebnih podatkov, navedenimi v dokumentu Varstvo osebnih podatkov v družbi Sava Infond, d.o.o. – pravno obvestilo.
Potrdi
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.