Iščemo nove sodelavce | SAVA INFOND

Sava Infond d.o.o.

Vabimo upravljavca/upravljavko premoženja in sodelavca/sodelavko za vodenje evidenc

 
V Savi Infond iščemo nova sodelavca oz. sodelavki.

  • sodelavca oz. sodelavko za upravljanje premoženja in
  • sodelavca oz. sodelavko za vodenje evidenc
Veselimo se vaše prošnje z življenjepisom do petka, 5. aprila 2024. Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca, dostop do katerega je prek gumba Prijava pri vsaki predstavitvi. 

Sodelavka oz. sodelavec za upravljanje premoženja

Vas zanimajo finančni trgi in gospodarsko dogajanje tako v Sloveniji kot po svetu ter znate o tem analitično razmišljati?
Imate pozitiven pristop pri svojem delu in želite prevzemati odgovornost za uspeh naših strank?
Postanite ključni člen naše ekipe upravljalcev premoženja, ki vam bo pomagala pri razvoju vašega potenciala, ob tem pa boste soustvarjali finančno prihodnost naših strank znotraj družbe Sava Infond, največkrat nagrajene družbe za upravljanje v Sloveniji. 

Sodelavec oz. sodelavka za vodenje evidenc

Imate dobre komunikacijske sposobnosti in vam je zagotavljanje zadovoljstva strank pomembno?  
Vas odlikujeta natančnost in zanesljivost pri delu z dokumentacijo in vam to delo ustreza glede na vašo osebnost ter izkušnje?
Ponujamo vam priložnost, da se pridružite ekipi družbe Sava Infond, največkrat nagrajene družbe za upravljanje v Sloveniji, in prispevate k uspehu podjetja. 
Za vse informacije sem vam na voljo:

Janja Polenšek Davidovski
T  +386 2 229 74 60
janja.polensek.davidovski(at)infond.si  
Izpostavljeni skladi
Infond Razviti trgi, delniški podsklad razvitih trgov
Infond Družbeno odgovorni, delniški podsklad razvitih trgov
Infond Tehnologija, delniški podsklad
Aktualno
Borzni trendi - april 2024
12.04.2024
Pregled dogajanja na borzah v tujini in doma v preteklem mesecu
Zanimiva delnica: Taiwan Semiconductor (TSMC)
11.04.2024
Čipi jezdijo na valu umetne inteligence
50 % znižani vstopni stroški
16.02.2024
Do 30. 04. 2024 za vplačila prek Nove KBM in družbe Sava Infond
*Podatki na tej spletni strani ne predstavljajo naložbenega priporočila ali storitev investicijskega svetovanja, niti ne pomenijo ponudbe ali vabila k nakupu ali prodaji enot investicijskih kuponov vzajemnih skladov ali katerihkoli vrednostnih papirjev, finančnih naložb in naložbenih skupin, temveč so samo informativne narave in predstavljajo kratko informacijo bistvenih značilnosti sklada, trgov vrednostnih papirjev oz. posameznih vrednostnih papirjev.
Podrobne in zavezujoče informacije o skladih so navedene in dosegljive samo v dokumentih Ključni podatki za vlagatelje, Prospekt z vključenimi pravili upravljanja ter zadnjem revidiranem letnem in polletnem poročilu sklada, ki so objavljeni na tej spletni strani. Izračuni preteklih donosnosti oziroma spremembe VEP temeljijo na podatkih o vrednosti enote premoženja. Vstopni in izstopni stroški zmanjšujejo prikazan donos. Pretekla uspešnost ne napoveduje prihodnjih donosov. V primerih, ko izbrani datumi padejo na nedelovne dni, je prikazana oziroma upoštevana vrednost enote premoženja zadnjega veljavnega obračunskega dne.
Družba morda je ali še bo za račun skladov v upravljanju ali v lastnem imenu sklepala posle z nekaterimi vrednostnimi papirji ali naložbenimi skupinami, ki so navedeni v vsebinah na tej spletni strani, lahko pa so ali bodo to počele tudi osebe, ki so sodelovale pri pripravi teh vsebin, vse v skladu s Politiko obvladovanja nasprotij interesov, ki je dostopna na spletni strani www.infond.si.
Družba ne odgovarja za morebitno neposredno ali posredno škodo, obveznosti in/ali izgubo, nastalo kot posledica odločitve na podlagi predmetnega informativnega gradiva.
Družba tudi ne prevzema odgovornosti zaradi napačnih ali nepopolnih podatkov in/ali informacij v vsebinah na spletni strani, razen v primeru naklepa ali velike malomarnosti družbe ali njenih predstavnikov, kar se presoja po standardu skrbnosti dobrega strokovnjaka.
Prosimo, upoštevajte tudi podrobnejše opozorilo vlagateljem.
Sava Infond, družba za upravljanje, d.o.o.
Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor, tel. 02/229 74 40, fax. 02/229 74 89
Grafična in računalniška izvedba BuyITC d.o.o.